yey

boende är i princip löst. om vi inte blir grundlurade. vilket inte är omöjligt med tanke på att vi är elina och hanna. men vafan det löser sig ju. men har nog ett rum i ett hus-kollektiv direkt när vi kommer till london . men skriver mer när vi vet mer. och sen 28e flyttar vi ju ihop med tilda och frida :) nu är det bara det där med jobb. det är ju trots allt lågkonjuktur och vi gick ekonomi så det vet vi ju allt om 8-) haha men jaja nåt sketjobb ska vi nog hitta. håll tummarna!

uppvärmning

nu sitter vi ute i rolstorp i elinas pappas lilla stuga. har gått igenom elinas packning som som vanligt är lite för mycket. imrogon kollar vi hannas. exakt en vecka kvar nu. helt sjukt. fortfarande inget boende men vi är inte oroliga. inga försäkringar och inget jobb. men vi har frida och matilda :D om de inte är fulla när vi kommer. både jätttemycket kvar att fixa och ingenting känns det som. allt kommer hända i sista minuten.

på fredag har vi avskedsfest för kvinnotygen i elinas mammas lägenhet. nån gång, vanlig förfesttid - avgör själva när ni ska komma. sen blir det harrys för dom som vill. resten får väl bara stå utanför lägenheten annars. sprid detta. glömmer som vanligt hälften.

nu blir det mer förberedning. hörs snart igen.

puss /hanna & elina

RSS 2.0