sista dagen i camberwell

asså gud vad engelsmän ska va krångliga. men nu har jag äntligen fått mitt bankkonto. och ändrat om mitt telefonabonnemang så det ska bli lite billigare.

och som belöning för jag var så duktig så shoppade jag lite. det bara sprätte i mina fingrar när jag gick runt på jeansavdelningen på h&m. jeans var dte sista jag skulle köpa. trodde jag. tycker om 1 par av de jag har här. och så var de ju så fina allihop. så fick man ju rabatt om man köpte 3 saker. så 2 jeans och en vanlig hoodietröja fick det bli. dansade runt lite för mig själv för det var så roligt att kunna shoppa igen hihi.

på bussen hem var jag trött. slumrar lite. vaknar av att huvudet slår emot fönsterrutan med ett hyfsat ljudligt donk och alla tittar. då kan man ju tillägga att buss här en fredag, mellan 5 och 6 har lika många människor som värnamo. kommun. alltså det är döpackat. jag rodnade lite. sen somnade jag igen.

ska få jobba imorn. chris på diner ringde när jag var på banken. sa snabbt att jag kunde komma imorn vid 9 om jag ville. det ville jag ju. så det blir lugnt ikväll för att gå upp vid 7 imorn och på riktigt gå till ett jobb. yeeeey. sen ska vi flytta hela kvällen.

nu ska jag slumra i soffan, till 2½men medans jag väntar på att hanna ska komma hem. xoxo elina


me like ryan air

det är ganska gött att man flyger tur&retur mellan london och gbg för mindre än hälften av vad det kostar att åka tåg vmo-sthlm. jag tycker om när det är så bra. billigt och bra.

27-29 mars blir det alltså som jag äntrar värnamo för att skriva vårt älskade högskoleprov. och umgås med alla mina saknade :)

till fröken stigsson:

1. du skulle varit imponerad om du såg hur anti-orolig och avslappnad jag är. du hade varit stolt det vill jag lova.

2. jotex-satarna har lurat mej på alla mina pengar. fick jag min fina semesterersättning tror du? ICKE. tycker du ska ge thomas ett förbannat besök från mig :D



det löser sig ;)

onsdag natt.

hemkommen från ännu ett provjobb. har inte fått veta nåt från puben. men det var kul på the diner, alltså tildas och fridas jobb. och de erbjöd mig jobb bara inte heltid i början. så får fortsätta snåla ett tag men det funkar det också.
så nästa helg har jag lite tider , dvs jag är fortfarande lite arbetlös. men nu är vi upptagna med flytten (bara 3 dagar kvar!!!) och om en vecka kommer hannas pojkvän viktor och min pojkvän kicki :D så då är jag upptagen med att underhålla henne. så tiden går nog fort.

detta var bara en snabb liten uppdatering så jag har nåt att göra medans jag väntar på att min hostmedicin ska börja verka. har fått hosta. jag är döende, jag svär. hanna tror att jag håller på att dö varje natt när jag hostar tills jag inte får luft. och nästan så är det ju. stackars barnet jobbar ju tidigt så jag kan inte ligga jämte och hosta nu när hon ska sova. så då sitter jag här istället. med vår spanjor i huset som kollar på maffiafilm. småtrevligt.

men nu kan jag inte hålla ögonen öppna så får nog dra mig till sängs.

natti natti , elina

ps hittar inte kameran, det är försvunnen i röran här i huset, så bilder får vänta.

beach 09

elina kronkvist och hanna häljestig - värnamos, sveriges, europas, världens största gottegrisar - har börjat med morgongympa. som sen följs av powerwalking.

jag riktigt hör förvåningen susa genom luften.

MEN, ni behöver inte oroa er att vi blivit psykiskt sjuka. för därefter handlar vi 3 burkcola för 99p och twix och annat mumma. så det går plus minus noll liksom.

men vårt motto är att rör vi på oss lite och ställer in oss mentalt på att vi blir vältränade så blir vi det vad vi än stoppar i oss. allt sitter i huvudet. när vi kommer hem är vi stjärnorna i victoria secrets fashionshow. så ni inte blir förvånade liksom :D

/elina


monday afternoon

moa: ja det tycker jag verkligen. vi hör av oss när det dyker upp nåt :D

uppdatering om jobbet. intervjun på Duke of York, puben, gick bra. det verkade som ett bra ställe. Ska dit imorn och provjobba 3 timmar. Sen ska jag sätta mig ner och prata med chefen. Han frågade om min barerfarenhet. Jag drar ju på som jag fått veta att man ska. han frågar omjag vet hur en pint ska göras. jag säger att njaa det är ju inte riktigt samma sak i sverige, så han inte tror nåt och jag gör bort mig. han säger: fast så stor skillnad är det ju inte. jag säger: nehepp. okej. så jag kommer alltså göra bort mig totalt. får hoppas han inte ser det bara.

sen blev dte inget provjobb på kvällen. den smått schizofrena managern hade glömt bort det. igen. men jag fick en 5minuters intervju och provjobb på onsdag. och jag fick ju åka buss i 2 timmar. inte varje dag man gör det. sjukt, att man åker fram och tillbaka genom centrala london på längre tid än man åker fram och tillbaka till jkpg från vmo. ens perspektiv är helt wicked här.

just nu ser läget ut såhär: jag och hanna sitter i vår smått skabbiga säng, det är kläder från tak till golv då vi har tvättat, men inte äger nåt tvättställ. så varje yta som går att hänga och täcka är täckt.
en ny snubbe har flyttat in i tyskans gamla rum. fan. vi hade ju tänkt sno hennes täcke. men man kan inte få allt här i livet. jag får mysko vibbar av han. men vi ska ju bara bo med han i 6 dagar så vi överlever nog.
med andra ord, på lördag bär det av till battersea park.
jag och hanna hittade idag massa lågprisbutiker här i camberwell. en där allt kostade 99p. dit ska vi innan vi flyttar.

kommer sakna camberwell. får åka hit och låtsas att jag bor här och handla lite. hälsa på här i huset och bara strosa runt. liksom, Lidl kan man ju inte bara lämna sådär :)

sist undrar jag också, pappa läser du eller behöver jag mejla och uppdatera om allt? vore ju smidigast om du tagit initiativet att kika in faktiskt.

/Elina

olycksfågel

Idag var jag på banken och skulle fixa ett bank account.
Precis efter det att jag hade anlänt, så gick datasystemet sönder.
Så nu väntar jag på att hon ska ringa mig, så att vi kan fixa en nytt möte. 
Kul, NOT!

Måste tillägga att när man jobba på bank i Sverige så ingår det att man ska vara serviceinriktad, det gör det inte här.
Lloyds personal kan jämföras med haggorna på Ryan air, Säve.

/ hanna


våren är här

Barn springer runt i linnen i parkerna. Igår var det klarblå himmel och om man sänker blicken kan man finna blommor på marken. Det är så skönt!

(är nog bara ett engångstillfälle)

Idag blev jag utelåst, men med min "kreativa" skalle så lyckades jag utföra ett liten inbrott. Jag klättrade över vårt staket som är 2 meter högt. För att kunna klättra över det var jag tvungen att låna lite saker av grannen.
Känner mig så stolt här inne i varmen.
Sitter och väntar på kära Elina, har en överrasking till henne.
Det är en spegel!!, har  inte haft en sådan sen vi flyttade hit.

Kvällen kommer nog att avslutas med en film, med linn och elina.
 
och jag är väldigt röd i mitt öga, aj aj aj.

ha re

detta är hanna som skriver, yeah!

dålig uppdatering

ja det har det varit. för vi har haft 4 av våra kära tacosar här. och då har man ju haft lite bättre för sig.. iofs har jag och hanna inte gjort mycket samma under veckan så hon får uppdatera eget sen.

i onsdags var jag ute med några av huskompisarna, på en liten liten pub här i närheten och spelade dart och biljard. det var roligt att göra nåt eget och med lite nya kompisar :) sen åkte jag till stationen och mötte upp tjejerna och sen åkte vi hem och väckte hanna som sov :D

på torsdagen blev det lite shopping för de andra, vi strosade runt med frida på covent garden och hade lite turistdag på trafalgar square och picadilly circus och sen tittade vi lite på oxford street. sen hälsade vi på matilda på hennes jobb. så där blev alla sittandes tills vi drog vidare till en annan pub lite senare när frida börjat jobba.

under fredagen blev det shopping shopping shopping. till och med jag med mitt shoppingförbud kunde inte motstå. är man på primark så är man. det är billigt billigt och behöver man lite småprylar för 98pence så behöver man, plus lite kläder :) sen åkte vi hem till huset och hade förfest dit även min barndomsvän moa kom för hon har praktik i london nu 2 veckor. och så far vi vidare till koko där vi var ute förra veckan. mycket kul var det.

sen blev det igår, och jag har varit lite småsjuk och kunde knappt prata så när de andra åkte till camden market i det uuuuuunderbara vädret låg jag hemma och sov tills kl 17. tråkigt men sant. och skönt. sen pt vi på pizza express. ååååååååh guuuuud vilken god pizza :D efteråt fick vi säga hejdå till våra vänner. det var tråkigt. för det var så kul när de var här. kommer sakna dom så mycket nu :(

men idag är dagen då det gäller. jag vet ju fortfarandei nte hur det kommer gå med det där jobbet så ska skaffa mig lite alternativ tänkte jag. idag ska först på intervju på en pub. ingen aning om vilket ställe det är man glömmer ju bort vad man sökt. men ska kolla läget lite. och därefter åker jag upp till the diner där matilda och frida jobbar, för jag ska provjobba där. är lite nervös nu men det får gå som det går.

nu var detta jättetråkigt och opersonligt inlägg. men det är för att uppdatera min familj som jag antar läser så de vet vad jag har för mig för jag har inte råd att ringa. så vill ni prata med mig så ring, för jag kommer inte göra det.

bilder kommer nån annan dag :) pusspuss elina

i väntans tider

förhoppningsvis skickar någon av kvinnorna snart sms att de sitter på tåget till liverpool station. för då ska jag åka och möta dem där så de hittar hit :)

ikväll har hanna sovit så hon ska vara lite vaken när de kommer. hon börjar 6.30. stackare som jobbar. säger det igen, man ska uppskatta att man är arbetslös tills man blir luspank.
men hursomhelst så följde jag med några husvänner, linn linnéa och rique, till en liten liten pub här i närheten och spelade biljard och dart och drack lite. trevligt.
nu sitter vi runt bordet, jag rique linnea, och malle med mor och syster som är på besök. riktigt bra.

i skrivande stund får jag mess av malin och de är på väg. dvs att jag ska sticka mot stationen. nåt äckel har messat mig ikväll också. ingen aning om vem. ska polisanmäla. nej. men nästan :)

slappedag

hanna jobbade igår. och jag håller på att bli sjuk. så igårkväll dissade vi matilda och anna och låg hemma och sov istället.

idag åkte vi till banken, bokade in möten så vi kan skaffa bankkonton, pluspoäng till oss.
sen åkte vi till notting hill och fikade. men vi höll oss bara på den stora vägen, inte så charmigt som vi ville, men hungern gick före.
sen har vi storhandlat på lidl. vi insåg att vi är ganska fattiga så det blev soppor som räcker till domedagen. lite nya tunna kalkonskivor för de försvinner spårlöst ur kylskåpet här. hanna blev sugen på vin och köpte det också.
sen har vi ätit lite av det goda och billiga vi handlade.
 nu ska hanna sova så hon orkar va vaken lite när de andra komer. stackarn börjar jobba halv 7 imorn. det finns en viss charm med att va arbetslös. själv ska jag slumra i soffan tills det blir dags att möta de förvirrade tacodamerna på tågstationen.

kanske tillochmed kan bjuda på ett bildinlägg så ni ser hur vi ser ut efter 2 veckor i england. gud, tiden går fort.

xoxox elina

såhär på kvällskvisten

vill bara säga att 'two and a half men' är en gåva från gud :D





helt crazy ju.
godkväll, önskar elina

En kul liten tanke

På buss nummer 12 filosoferar min hjärna som mest.

Jag tycker att vi kvinnor ska åka iväg som volontärer till hösten.
vad finns hemma?
 - ekonomikris

Japan, Kina, Nordamerika, Sydamerika, Korea, Armenien, Azerbajdzjan, Marocko, Palestina, Syrien, Tadzjikistan.

Temat under resan är att efterlikna dyslektiken, kvinnan med slitna hårtoppar, med andra ord Annika Hellman.


// Hanna Montana




godmorgon från bermondsey

här sitter jag i matildas säng, hon diskar. bra kvinna det där.
tänkte uppdatera jobbläget.
hanna fick jobb på baker&spice i butiken vi provjobbade så hon är där nu. började halv 7 i morse hahahaha.
men inte jag. jag fick på baker&spice i chelsea. det är i närheten av den andra. men problemet var bara att managern ska på semester tills 6e mars. så jag kan inte börja förräns den 7e. lite surt, men jag gillade stället så det blir till att hålla i plånboken tills dess. blir nog ett besök i värnamo innan dess eftersom alla de andra 3 kommer jobba hela tiden och då kommer jag shoppa och då blir jag pank och det är inte bra.
så så är det.

igår var det storshopping på primark med hanna matilda och julia. fyndade lite som vanligt. bra.
såg en kändis på bussen till stan. typ ingen som vet vem det är. men jag vet!! han snubben i kalla fötter. dessutom hade ju skolor ledigt igår så det var folk överallt. fyfan. ungar i flock och vuxna som inte kan hålla reda på dom är det värsta jag vet..

nu ska jag lämna matilda så får vi se vad vi hittar på till kvällen.

 han var det vi såg haha, mamma du vet iaf :D

puss elina

så är det

Det är inte öl kultren som är det farliga för mig i detta land, utan nutella burkarna de säljer på Lidl. 

/ hanna

heja oss

intervjun gick bra. baker&spice heter stället. det var mysigt. så imorgon ska jag provjobba och hanna ska dit på söndag.
 så ikväll ska detta firas. vi ska ut i camden på koko, men först lite förfest hos tilda så nu är det dags att sticka dit :)

xoxo elina

äntligen

vår kära huskamrat linn ringde precis från hennes jobb, att hennes chef vill anställa folk och vi ska komma på intervju efter klockan 2. jippi. där rök vår powerwalk genom hela london. men hellre ett jobb vill jag nog säga :)

god afton jära männsijor

idag shoppade vi liiite hanna köote typ trök klännig och jag köpte snyyyyyygga skoor som jag ska festa i.. sen har vi sutiit på en pub vif liverpool strett och druckit massa öl fats jag drack mina strongbow osm är som cider mem er ut som öl, som jag nömnt tidigarel

på vägen hem på tunnelbanan stannar inte tpget på vår atation , för den var tydlineg stängd för kvällen. jahopp sa vi det var som fan. så vi hooppade av på stockwerll coh hittade en buss sen och det var bra

nattinattinuffsan
jag ska lägga upp massa bilder imorn innan vi ska ppowr r walka ända till primark jag sa köpa brösttejp för imorn ska vi dansa massa yeeeeeeeeeey heja koko

Lite kultur

Igår var jag ute på en kulturell dag. Det var jag, Frida och Anna. Elina låg hemma och sov, så kulturell är hon.




Började med att gå i Hyde Park.



Sen gick vi på science museum, och lärde oss bla hur en toalett fungerar.


Drömde i natt att vi kvinnortyg var på Ayia Napa i syfte skidsemester.
Vi bodde i en liten hydda. Toalett fanns det inte, utan alla kissade i en liten potta.

Nu ska jag göra min morgontradition, och det är inte gympa,eller träna.
Utan Nutellamacka!!


good morning

klockan är 9.45 cirka. och jag ska nu ta bussen bort till vårt ghetto peckham, och köpa tvättmedel. så vi kan tvätta. så vi slipper gå nakna. och senare far vi in till stan, och ikväll super vi till det lite på nån pub för frida ska hem till sverige inatt.

xoxo elina

bella italia

hanna spenderade dagen på museum med anna och frida. jag är okulturell så sket i det. skulle gå lite på stan med tilda men hon fastnade på tunnelbanan och hann inte innan jobbet. så jag var hemma. gött.

sen lunchade vi i bayswater på bella italia det var muuuuumma , och nu har vi haft besök av frida som inte hade nyckel hem.

vill ännu en gång uttrycka min stora kärlek til grease.

(för er som är intresserade så får hanna berätta om sin museum-upplevelse nån annan dag)

puss & godnatt /elina

hanna och jag.


(det är segt att lägga upp bilder så de kommer i ett massinlägg nångång när vi orkar.)

en vecka i london

efter diverse problem med blogg.se kan vi nu äntligen skriva lite mer.

vad har vi gjort sen sist? hanna har börjat shoppa. jag har slutat shoppa. (för att ha pengar kvar när mina älsklingar kommer nästa vecka.)

i måndags sökte vi jobb men det spöregnade så vi höll bara ut några timmar. vi har åkt massa buss fram och tillbaka från vårt kära camberwell. våra tube-förbindelser är inget att hurra över. sen handlade vi på lidl och åkte hem och gjorde mat och kollade på 2 filmer. wild child , omg, vet inte riktigt vilken ålder den skulle tilltala, för mycket sexprat för småbarn, men för mycket lamt lamt lamt för äldre tonår. men vi fnittrade lite iaf och ibland gömde vi oss undet täcket för den var så pinsam. såg också gangs of new york. braaa men lååååååång!!!


och igår var vi på stan och hanna fyndade på top shop. hon gick runt med ett stort leende på läpparna hela dagen. jag däremot gick runt och funderade över vad jag kunde göra med de kläder jag har och vilka jag vill ha hemifrån. saknar mina skor :( på kvällen satt vi på bonds med matilda, det är alltså den puben där matildas bror jobbade förra året. och det var riktigt kul, massa minnen och skvaller och flams blev det. sen var jag och hanna lata när vi skulle till busshållplatsen på oxford circus. mer säger vi inte för då dödar frida hurtbulle oss.

och idag är alltså en vecka sen vi kom. grattis till oss :D


xoxo elina


Kalas i Camberwell








                                                   Husfest



                          Vad huset hade att bjuda på


!!!!!!!!!

vi vill ha hjälp av nån vänlig själ att göra vår blogg lite fin och personlig och så.
 PLEEEEEEEEAAAAAAAAASSSSSSEEEEEEEEEE :D

humhum

stryk billigt. det var inte billigt. allt var ju handgjort så det var. men vi (läs elina) fyndade lite på second hand och rea i affärer istället. hanna har fortfarande nån slags sjukdom där hon inte kan hitta nåt hon vill köpa. det måste lösas.
nu är det husfest här i huset. det är riktigt städat. så nu kan vi ta kort och visa upp :D och nu anländer visst gäster så ha så kul ikväll för det ska vi lalalala

puss elina

brick lane

nu blir det billig shopping i massor :D

saturday night

nu är våra första jobb sökta. vi drog genom bayswater. ska tillbaka till ett par på måndag. heja oss.
nu har vi myskväll med pastramimackor och vicky cristina barcelona :)

har londonnummer nu också.

hanna: 00447794254128
elina: 00447794254165

xoxo

camberwell room

här är vårat casa

      

Nu blir det bilder

Nu har vi varit här i fyra dagar.

Tiden går fort när man har roligt, känns som det var igår vi kom hit. Idag har jag och Elina skaffat oss vuxenpoäng. Vi har handlar mat. Det var gott och äta riktig frukost, istället för att äta pubmat som frukost.

I natt sov vi hos Matilda, Frida och deras arabiska husvärd. Fick den stora äran och sova bredvid Matilda.
Johanna Berggren du är en ängel och sova med, om man ska jämföra.
Imorgon ska vi till Brick Lane, och tralla runt på marknader.

Här får nu lite bilder över vår tid hittils:

 under vår ompacketering på flygplatsen

 första kvällen spenderade vi på en pub



 frida anna elina hemma hos frida och matilda. anna är vår nästa roomie.

 kvällsmys

 idag var vi i vårat eget ghetto peckham och handlade frukost på lidl

hello london

har nu spenderat nästan 2 dagar i london. gött gött. träffade matilda och frida och åt lite på en pub och drack öl.
sen släpade vi våra drygt 20 kilo tunga resväskor genom halva london, på och av bussar och upp och nerför trappor på tunnelbanestationer. (av nån anledning är det bara hanna som blir erbjuden hjälp med väskan, av en biffig karl som studsar uppförtrapporna förbi mig som svettas och stånkar och dödar han med blicken)
visste inte vilken station vi skulle av vid men hittade tillslut, huset vi skulle bo i ett rum i och träffade några av huskompisarna. trevligt folk så det är bra. långt från centrum men är man inte miljonär så är man inte.
på kvällen hälsade vi på tilda och frida på deras jobb som ligger långt åt helvete. men det var ett riktigt schysst ställe så vi ska söka jobb där.

idag vaknade vi av att matilda messade och sa att vi ska möta dom på victoria station inom 1½ timme (då tar det drygt en halvtimme med buss dit från oss eftersom vi inte har nåt tbana härvid) så hopp in i duschen ocg fara. åt frulle på stationen och tog tåget ut dit där vår nästa lägenhet ligger, den vi ska flytta in i 1 mars. vi skrev på papper och så och det lät asbra.
under tiden går min lins sönder plus att mina skor var inte redo för detta blöta väder så mina fötter var lika blöta som när man doppar de i sjön. eller vilket vatten som helst. så hem hit till camberwell och fixa oxh sen in till stan.
från 5 ungefär har vi suttit på en irlänfsk pub och ätit massa olika smårätter och druckit massa öl.

för övrigt har de en cideröl typ. frida dricker den hela tiden och den passar mig som egentligen inte gillar öl så mycket. så fast man dricker cider ser det ut som man dricker öl så behöver man inte skämmas :)

nu sitter jag på rummet själv, åkte hem lite tidigare än frida och hanna som ville supa lite. matilda åkte också hem tidigare. ska sova ut nu så man orkar göra i ordning här hemma lite och köpa riktig frukost imorn inför en shoppingdag :)

hörs snart igen. puss elina

göteborg city airport

ojojoj. var ska vi börja? kan ju ta och tala om att detta blir ett långt inlägg men vill ni veta vilka puckon ni umgås med så fortsätt läsa.

det var en gång en onsdag, närmare bestämt den 4e februari och 2 små töser skulle ut i vida världen.
de har beställt plats för en extra väska kvällen innan, då de har några kilon för mycket var. och varje väska är ju 15 kilo. skitbra, de slapp sortera ut nåt.
morgonen i fråga stiger de upp tidigt och åker till den enorma flygplatsen i säve, som består av ett skjul och en kiosk. väl där är de väldigt tidiga så de får vänta. elina läser igenom biljettpapprena för att kolla hur det var med tiderna. strax därefter står nånting om väskor: "du får checka in max tre väskor per person, som TILLSAMMANS FÅR VÄGA MAX 15 KILO" (!!!!!!!!!!!!!!) elina tittar uppgivet på hanna, som suckar och frågar: va är det nu vi har ställt till det med?
de har alltså 15 kilo för mycket bagage. frågade personal och detta stämde. de sätter sig på golvet på flygplatsen, och börjar sortera ut. vägde ändå många många kilon för mycket. de klär på sig alla kläder de hittar.
jag elina har på mig, tajta jeans, baggy jeans, mjukisbyxor,, linne, långärmad, linne, tshirt, kofta, tjock stickad kofta, såndär glansig tröjjacka, tjocketröja för att dölja min plötsliga viktuppgång, tunn jacka och vinterjacka. under detta miljarder halsband. alla hårklämmor i håret plus mössa, 2 klockor.
trots fortfarande 2 kilo övervikt går våra väskor igenom incheckningen.
i säkerhetskontrollen pep det mer än för en taliban med 50 kilo sprängämnen och elina blir så illa tvungen att öppna upp tröjan och visa det sköna blandningen av kläder och smycken därunder. hej zigenare.
 
vi byter iaf om till mer behagligare kläder därefter och ska äntligen på planet.
precis vid utgången har hanna tappat bort boardingkorte, du vet den där lilla klisterlappen på passet man aldrig vet vad det är, hon säger snällt att den är borta. haggan på ryanair säger mindre snällt att det är biljetten till planet. hanna frågar snällt om hon kan få gå ut i hallen och leta. haggan svarar mindre snällt att planet lyfter om mindre än 5 minuter så det hinner hon inte. elina är vid detta tillfället på väg uppför planet och har ingen aning om att hon är 5 min från att åka till london utan hanna. men precis i tid dyker jesus upp och ger henne biljetten. typ. hon hittar den i väskan.

så till slut kom de arma barnen inväg till englandet :)

grattis stigge

grattis och förlåt att vi inte kunde va hemma och fira på din systemetdag :)

du är ju en stor flicka nu hahahahaha


Vi med IQ badboll

Pappa blunda, läs inte nedanstående!

Folk ni få va oroliga för mig/oss.

Idag har jag skämt ut mig i min Saab. Jag har kört mot enkelriktat, mot rött och på spårvagnens körfält.

Var tvungen att stå stilla några minuter på "spårvagnsstationen" tills spårvagnen framför mig körde iväg, vilket kändes som en hel timme.  (Elina dirigerade)

Har också kört på en cykelväg, på AVENYN.

Efter alla dessa ärenden, så får vi ett samtal.

En kille ringer från mammas jobb, och säger att det ligger en flygbiljett på marken.

Om det var vår eller inte det kan nu ju lista ut själva.



(Har också kört till Borås och hämtat min väska, som jag glömde hemma)

Ni kan säkert lista ut vem som har skrivit detta inlägget med.



Hej Göteborg

Vi kom iväg från värnamo lugnt. Men strax innan göteborg inser hanna att om hennes handväska inte ligger i bagaget så är den inte med alls. dvs den är kvar i vmo. i väskan har hanna pass, plånbok, och allt annat livsnödvändigt.
efter mycket om och men är väskorna nu i min mors ägor som ska till borås imorn så där ska vi möta henne och hämta väskan. alltid ska det va nåt med fröken häljestig :)

vi ringde de i london som vi har pratat med om rum och vi ska dit direkt och kolla på den när vi kommer till london och vi frå flytta in om vi vill. braaaaa!

nu är det utrensning av bagage då båda har drygt 5 kilo övervikt var.

vi har alltså en lång natt och sedan dag framför oss. hörs imorgon förmodligen =)

puss elina

håll i hatten



Kraftiga snöfall har orsakat inställda flyg och trafikkaos på flera håll i Europa. Brittiska myndigheter uppmanar resenärer att stanna hemma om det är möjligt.Invånare i västra Europa varnas för trafikstörningar på grund av ett snöoväder som började dra in under söndagskvällen. Två brittiska flygplatser stängdes tillfälligt under kvällen för snöröjning och över 20 flygningar ställdes in.

Från: dagens industri


RSS 2.0