humor när den är som bäst

söndagskvällen(??) var mycket trevlig som ni säkert förstod. som vanligt när vi sitter lite luriga i köket här i battersea slänger vi upp datorn och youtube och söker på björn gustavsson. han är ju en partyhöjare. för att sedan klicka oss vidare. denna gång hamnade vi på parlamentet med nya och gamla klipp. och det är ju sjuuuukt va svensk humor kan va bra. igår såg vi även lite av shan atcis blattefierad. godegud.

var ledig igår. det var för himla skönt. lite park, lite mat, lite strongbow black currant, lite shopping, lite filmmys med matilda. precis som det ska va. men man missar ju tydligen en del på jobbet. vårt enorma chokladägg för 250(!!!!!) pund har lyckats bli sålt. trodde det var omöjligt men chelsea-folket slutar aldrig förvåna. och idag så kommer hela stället va omgjort. ska bli sååååå spännande. det enda som saknas skulle va att äckel-carlos i köket vips hade slutat. så hade allt varit frid och fröjd. men man kan inte få allt.

nu skiner solen genom fönstret på mig och säger att det är dags att börja promenera mot 47 denyer street och mitt älskade rikemansfolk. bara att skruva upp fejkleendet och köra på.

pusshej


Kommentarer
Postat av: lina

vad fina ni ar mina vanner:D

2009-04-07 @ 16:18:05
URL: http://stiggeochjojjo.blogg.se/
Postat av: CC

Instämmer, saknar dig... men tiden går fort, nästa fredag natt väller vi in med jättemadrassen under armen!!! Har du planerat nåt "turistigt" ? Puss

2009-04-07 @ 22:42:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0