hello london

har nu spenderat nästan 2 dagar i london. gött gött. träffade matilda och frida och åt lite på en pub och drack öl.
sen släpade vi våra drygt 20 kilo tunga resväskor genom halva london, på och av bussar och upp och nerför trappor på tunnelbanestationer. (av nån anledning är det bara hanna som blir erbjuden hjälp med väskan, av en biffig karl som studsar uppförtrapporna förbi mig som svettas och stånkar och dödar han med blicken)
visste inte vilken station vi skulle av vid men hittade tillslut, huset vi skulle bo i ett rum i och träffade några av huskompisarna. trevligt folk så det är bra. långt från centrum men är man inte miljonär så är man inte.
på kvällen hälsade vi på tilda och frida på deras jobb som ligger långt åt helvete. men det var ett riktigt schysst ställe så vi ska söka jobb där.

idag vaknade vi av att matilda messade och sa att vi ska möta dom på victoria station inom 1½ timme (då tar det drygt en halvtimme med buss dit från oss eftersom vi inte har nåt tbana härvid) så hopp in i duschen ocg fara. åt frulle på stationen och tog tåget ut dit där vår nästa lägenhet ligger, den vi ska flytta in i 1 mars. vi skrev på papper och så och det lät asbra.
under tiden går min lins sönder plus att mina skor var inte redo för detta blöta väder så mina fötter var lika blöta som när man doppar de i sjön. eller vilket vatten som helst. så hem hit till camberwell och fixa oxh sen in till stan.
från 5 ungefär har vi suttit på en irlänfsk pub och ätit massa olika smårätter och druckit massa öl.

för övrigt har de en cideröl typ. frida dricker den hela tiden och den passar mig som egentligen inte gillar öl så mycket. så fast man dricker cider ser det ut som man dricker öl så behöver man inte skämmas :)

nu sitter jag på rummet själv, åkte hem lite tidigare än frida och hanna som ville supa lite. matilda åkte också hem tidigare. ska sova ut nu så man orkar göra i ordning här hemma lite och köpa riktig frukost imorn inför en shoppingdag :)

hörs snart igen. puss elina

Kommentarer
Postat av: maoulin

ååh va kul det låter!! är allt bra avundsjuk men snart kommer ju jag å hälsar på er :D det ska bli så roligt så!!! puss

2009-02-06 @ 19:14:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0